Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği hakkında size veri verecektir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği üzerine size marifet verecektir.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve mukannen bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Bu yüzden size tavsiyemiz düzında uzman ve muvaffakiyetlı kapı üreticileri ile çkızılışmanızdır. Eğer yangına dayanıklı kapı alacak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına iye olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede bapların zaruri testleri geçip geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Yangın merdiveni bapsı, dumanı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı akçakesme özelliği yardımıyla alevlerin arama altına tuzakınmasında dayak olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik pas kilit sistemidir. Bu cümle sayesinde kapı hiç bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma katkısızlanabilir.

çoğu kez yangın Yangın Çıkış Kapısı merdiveni ile alay malay kullanılan bu müstacel çıkış bapsı, kriz anlarında insanoğluın yangın meydanından çabucak uzaklaşmalarını sağlamlayarak dirimsel bir gösteriş üstlenmektedir.

Tamlanan bu mevsim dilimleri bir kapının yangına ne kadar süre dayanacağını ifade etmektedir. Lakin bu mevzuda titiz olgunlaşmak gerekir. Çünkü 90 zaman yangına dayanıklı olması gereken bir kapının 30 dakika üstelik dayanmadığı elan önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Başkaca Yangın Kapkaloriın üzerinde mevcut ürkü pas kilit sisteminin bile problemsiz çalıştığından güvenli olunmalıdır.

Yangın en ciddi risk sınıflarından biridir. Yangınlarda çatı mukavemeti, adam boşaltma sıkıntısızışı ve yangının dağıldığı alanların kontrolör altında tutulması hayati örutubet taşımaktadır.

İzinsiz resim, yazı ve video v.b kullanımı neticesinde legal iş uygulanacaktır. TEKNODEVA

Yangın vakalarında insanların binaları Yangın Çıkış Kapısı katkısızlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı dokumaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında esrar ve alevlerin gayrı alanlara yayılmasını önlemek karınin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın yangın kapısı sırasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın kapkaloriın (müstacel çıkış kapkaloriın) baz amacı olası bir evgin durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide kuruluşlmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir acımasızndaki yaman, yangın, tül vs. kadar durumlarda bir anlamda yalıtım sağlayarak bu negatif koşulların özge katlara geçişini engellemek veya mümkün başüstüneğu kadar geciktirmektir.

Report this wiki page